Så fick jag en snygg altan

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle bygga till en altan på min villa i Linköping och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag planerar att bygga en altan eller kanske till och med ett uterum. Eller om det är något helt annat inom bygg som ni behöver hjälp med. Jag tänker berätta om ett företag som heter CA Energi & Miljöteknik. De hjälpte mig med bygget. Tack vare god hjälp därifrån kunde jag gå ifrån idé till genomförande. Denna firma har kompetenser inom många olika områden. I stort sett allt inom bygg och renovering, städuppdrag utför de, och de hyr också ut byggnadsställningar och mycket, mycket mer. Känns riktigt bra att jag anlitade ett så här seriöst företag. Fattar inte att folk vågar anlita svart arbetskraft. Vem vill få sin tillvaro och ekonomi förstörd på grund av klåpare? Inte jag i alla fall!  

  

Ett par grannar har byggt både uterum och en altan. De hade anlitat CA energi & Miljöteknik och var mycket belåtna. Företaget har inte funnits så länge, men håller på att utöka sin verksamhet här i Linköping i takt med att de får allt fler kunder. De som arbetar där har mycket erfarenheter och kunnande sedan tidigare. De har alla nödvändiga utbildningar och certifikat och företaget har utnämnts till årets hantverkare 2017. jobben de utfört var av högsta kvalitet. Garantier lämnas givetvis på det som byggts! Så om du liksom jag är i behov av hjälp med något inom bygg och om du bor i Linköping eller i dess närhet så skulle jag varmt rekommendera er att anlita dem! Mina grannar och jag är supernöjda. Nu är vi tre personer på gatan som enbart har gott att säga!