Professionella målare i Lund

Hej på er alla läsare som jag har på den här bloggen, faktiskt har jag till och med läsare ända uppe i Norrbotten trots att jag själv bor i Skåne. Ni är alla lika varmt välkomna även om jag i just det här inlägget ska tala om en sak som faktiskt mest berör er läsare som befinner sig i Malmö eller Lund med omnejd och som behöver hjälp av en målare i Lund eller däromkring. En väninna till mig drabbades av hybris när hon skulle måla om sin bostadsrätt och dumt nog anlitade svart arbetskraft. Ingenting blev riktigt gjort och målaren, om han nu ens var en riktig målare, luktade alkohol och lämnade lägenheten i ett förskräckligt skick. Ett par tusen hade hon betalat i förskott men både “målaren” och pengarna gick upp i rök … Jag är väldigt glad att jag kunde rekommendera henne några riktiga målare som arbetar som målare i Lund med omnejd på ett företag som heter Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB. Jag har själv fått hjälp av dessa målare i Lund när jag ville få ommålat i taket i vardagsrummet och samtidigt tapetsera om. De gjorde ett riktigt fint jobb och det var prisvärt att anlita dem. Det här företaget har ca 20 anställda, så det är ett efterfrågat måleri kan ni tro! Snart ska jag helkakla badrummet, och även till detta jobb tar jag hjälp av Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB. Behöver ni nu hjälp av riktigt duktiga målare i Lund, eller om ni behöver hjälp med kakel eller något inom entreprenad, så har ni mina varmaste rekommendationer till att anlita det här företaget!