Viktigt att inte glömma familjen i vardagen

Familjen och jobbet är allt vad mitt liv kretsar kring. Jag har alltid varit ära min familj och mina barn men mitt jobb tar också mycket tid från min fritid. Och det tycker jag inte om. När jag är ledig vill jag kunna umgås och hitta på roliga saker med mina barn, utan att behöva ha andra saker i åtanke. För att jag ska få ut det mesta av tiden med min familj och mina barn har vi anlitat en städfirma hemma i Frölunda som kommer att göra en hemstädning hos oss i Mölndal varannan vecka. Det kommer göra att jag får ytterligare 4 timmar cirka, som jag och min man annars hade behövt lägga på just städning. Det blir så mycket bättre när man anlitat en städfirma, det går inte att jämföra emot hur det blir om man gör det själv. De gör det så grundligt att man knappt skulle klara av att göra det själv och de är så otroligt effektiva och metodiska i deras arbetssätt vilket gör att de blir klara på nolltid. Vi tycker definitivt att det är värt att de städar vårt hem åt oss och det är vi bara glada att betala för. Städfirman som vi har anlitat heter Karlssons Cleaning Services och utför städtjänster i hela Göteborg med omnejd, bland annat Frölunda, Kungälv, Mölndal och Partille med mera. De kommer faktiskt imorgon och ska städa huset, nu är vi lediga från jobb från fredag till söndag så det känns väldigt skönt att få en helg helt ägnad till familjen. Vår städfirma i Frölunda rekommenderar vi för alla som går i tankarna att anlita ett städföretag.

Du gillar kanske också...