Att jobba på ett städföretag

Det är väl inget vidare jobb egentligen att jobba på ett städföretag. Eller så kanske det är roligt, om man är noggrann och tycker om att dammsuga och torka golv. Men själv skulle jag aldrig trivas i jobbet, eller jag har i alla fall otroligt svårt att föreställa mig att det vore vidare roligt. Jag har inte ens orken att städa här hemma utan får hjälp från städföretaget Ibrahimovic Städ. Så chansen att jag skulle trivas med att städa andra människors bostäder när jag inte ens vill städa mitt eget hem är väldigt litet.

Tycker att de på Ibrahimovic Städ gör ett väldigt bra jobb och det jag har sett av dem när de jobbar så verkar de inte alltför missnöjda. Det är uppåt och pigga. Kanske är de perfektionister och tycker om att hålla det rent och snyggt, vem vet, för det vore annars en bra anledning till hur det kommer sig att de kan klara sig utan extra hjälp med städningarna.

Sen av alla saker som man kan göra och syssla med så blir det svårt att bestämma sig helt för vad som fungerar bäst. Men jag trivs bättre med lite mindre fysiska arbetsuppgifter och mer teoretiska där jag kan sitta framför min skärm. Om du har frågat mig när jag var ung så hade jag sagt motsatsen, att jag hellre hade jobbat på Ibrahimovic Städs städföretag än att sitta framför en dator vid ett skrivbord hela dagarna. Men i och med att jag har blivit äldre så har jag insett fördelarna med ett bekvämt och stabilt 8-17 jobb.

Du gillar kanske också...